Subscribe to Puisi Romantis Subscribe to Puisi Romantis's comments

Puisi Jawa

“Menyang Pundi”

<P>Menawi sampeyan ngertos<br />
Saiki dinten engkang sae<br />
Rumongso dadi bos amargo kaanan<br />
Tunggu wae wektune</p>

<P>Sakjumput ngertos engkang sae<br />
Sae saking solotigo nggawe wancine urip<br />
Urip saking areng<br />
Mowonipun kangge damelan sate</p>

<P>Sate pitung tusuk werno warni<br />
Tumplak mbukak segoro<br />
Segoro kidul kathah ilmu anyar<br />
Anyar ngerti lan anyar gawe pagunungan, pagunungan iman</p>

kupulan puisi jawa

by agus revo berucap kata cinta


Leave a Reply